Nieuws

Advocaat: ‘Jammer dat Feyenoord prijsverlaging niet toeliet’

on

PSV treedt woensdagavond met zijn sterkste opstelling aan in de bekerwedstrijd tegen Feyenoord. Trainer Dick Advocaat hoopt op veel publiek en wil wat goedmaken voor de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (1-3 verlies).

Advocaat kijkt uit naar de ontmoeting met de Rotterdammers, die ook nog steeds meedoen in de strijd om de titel. “Het is een mooi affiche tussen twee ploegen die aanvallend voetbal spelen”, vertelde de coach op een persbijeenkomst. “In principe willen we alle wedstrijden winnen dus ook tegen Feyenoord. We gaan gewoon met het sterkste elftal spelen.”
De Nederlandse oefenmeester wil het aanwezige publiek bovendien een mooie avond voorschotelen. Een goedmakertje voor de blamage tegen PEC. “We spelen thuis, we hebben wat goed te maken voor de wedstrijd tegen PEC. Ik hoop dat de mensen naar het stadion komen. Jammer dat Feyenoord niet mee wilde werken aan de prijsverlaging en het is inderdaad een laat tijdstip, dus ik begrijp dat wel. Mensen moeten de dag erna weer werken.”
PSV bleek eerder dit seizoen met 3-0 te sterk in het duel met Feyenoord. “Een bekerwedstrijd is toch anders dan een competitiewedstrijd. Feyenoord presenteert zich goed met veel jonge spelers. Zes spelers zitten bij het Nederlands elftal. Dat is niet voor niets. Als je niet de kwaliteiten daarvoor hebt, zit je daar ook niet bij”, besluit Advocaat.

Bron: Elfvoetbal.nl

You must be logged in to post a comment Login