Nieuws

Advocaat is kritische vragen NOS beu: “Wat wil je nou eigenlijk”

on

Dick Advocaat had na VVV-Feyenoord even geen zin in “gezeur” van NOS. Zijn ploeg had met 3-0 gewonnen en klom daardoor naar plek twee in de eredivisie, dus waar hadden we het nou helemaal over?

Advocaat reageerde verbaasd toen hij voor de camera’s van de NOS te horen kreeg dat de verslaggever stelde dat Feyenoord niet overtuigend speelde: “Ik weet niet hoe jullie de wedstrijd kijken, hoor, maar als je uit met 3-0 wint, heb je het gewoon goed gedaan. Je kan er wel van alles bij gaan halen, van ‘geen topniveau’ en dit en dat. Maar dit is een prima uitslag, we hebben goed gespeeld en voor de rest gaan we verder.”

De verslaggever wilde nog even benadrukken dat voor het eerst in negen wedstrijden een aanvaller van Feyenoord een velddoelpunt maakte. Advocaat: “Daar gaat het toch helemaal niet om? Het gaat erom hoeveel goals wij maken. Iedereen loopt daarover te zeuren, maar na Ajax hebben we de meeste goals gemaakt. Voor mij is het geen issue, als we maar winnen.”

Advocaat was er helemaal klaar mee toen men vond dat het aanvalsspel al weken niet hoogstaand is.

Advocaat: “Wat wil je nou eigenlijk? Wat wil je nou eigenlijk horen dat ik zeg? Hoe ik daarnaar kijk? Ik kijk er heel positief naar.” Om over het restant van de de competitie in 2020 te praten, had Advocaat vervolgens geen zin meer in.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply