Nieuws

Advocaat: “Ik wil weten waarom er onzekerheid in het elftal sluipt”

on

Na Berghuis verscheen Dick Advocaat voor de camera van ESPN. Verslaggever Vincent Schildkamp. Advocaat laat weten dat het zeer matig was. Vooral de eerste helft. De tweede helft was beter maar niet goed genoeg.”

Advocaat vervolgt: “Binnen 12 minuten sta je met 2-0 achter en vraag je je zelf af ‘WAARVOOR’ en ‘HOE’. Het is moeilijk aan te geven wat de oorzaak is. Het lijkt wel alsof ze heel erg nerveus zijn.”

De kleine generaal vervolgt: “De eerste helft zat vol fouten. De tweede helft was iets beter, maar ons centraal duo wilden meewerken aan een goal van hun. Narsingh mist grote kans, maar dat hebben we afgesproken, hij is nog van ons,” zei Advocaat met een knipoog.

Advocaat vindt 2-2 een terechte uitslag. “De tweede helft waren we niet minder dan Fc Twente dus ik vind 2-2 terecht.”

Tenslotte wilde Vincent Schildkamp weten wat Advocaat van de timing vond om aan de spelers een loonoffer te vragen. Advocaat was niet echt gelukkig met de timing: “Het zal vast z’n reden gehad hebben om het tegen de spelers te vertellen. De timing was goed als het goed opgelost was, maar het is niet opgelost. Ik zal het morgen aan de groep vragen. Ik wil weten waarom er onzekerheid in het elftal sluipt.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply