Nieuws

Advocaat: “Ik wil Pratto weer zien spelen”

on

Dick Advocaat verscheen voor aanvang van de bekerwedstrijd tegen Heracles voor de microfoon van ESPN-verslaggever Hans Kraaij jr.
De 73-jarige coach liet weten dat Dylan Vente inderdaad in gesprek is met PEC Zwolle, maar de Hagenaar weet niet hoever de clubs zijn.
Over de andere jonge spits Bannis weet Advocaat, naar eigen zeggen helemaal niets. De spits zou in gesprek zijn met Fc Volendam, maar Advocaat zegt dat hij hier niets van weet.

Nicolai Jorgensen speelt vanavond niet, omdat Advocaat Lucaa Pratto wil zien spelen. Jorgensen zou komende zondag dan weer de kans kunnen krijgen tegen AZ Alkmaar. Advocaat laat duidelijk weten dat dit geen zekerheid is en dat er ook nog een kans is dat Pratto in de basis start.

Kokcu keert vanavond weer terug in de basis. Advocaat eist meer meer van Kokcu dan wat de jonge middenvelder voor zijn blessure liet zien.
Advocaat: “Dat weet die jongen ook wel, hij is 20 jaar en zó professioneel, vlak voor zijn blessure ging het best goed, maar daarvoor ging hij teveel de bal halen en te ver terug. In de laatste wedstrijden zag je dat het alweer beter ging; mwer dreiging, meer scherpte.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply