Nieuws

Advocaat: ‘Ik ben niet gekomen om koffie te drinken met spelers’

on

De ervaren oefenmeester Dick Advocaat is momenteel neergestreken in Rotterdam-Zuid om zijn protegé Giovanni van Bronckhorst van advies te voorzien. Daarbij heeft de voormalig coach van onder meer AZ en PSV één groot doel: Feyenoord is nog in de running in het KNVB-bekertoernooi en dat moet volgens De Kleine Generaal gepakt worden. Daarnaast wil Advocaat met de Rotterdammers omhoog op de ranglijst van de Eredivisie. 

De hoofdrolspeler in dit verhaal wordt als volgt geciteerd door het Algemeen Dagblad: “Ik ben geen trainer van Feyenoord, ik adviseer slechts belangeloos. Deze grote club moet weer omhoog op de ranglijst en het bekertoernooi kan nog een prachtige prijs opleveren. Daar moet alles nu op gericht zijn. Dit doe ik het tot het einde van het seizoen en daarna kijk ik met onder anderen Rob Jansen wat we nog kunnen betekenen voor ADO Den Haag.”
Advocaat legt zijn rol wat verder uit: “Ik zal twee, drie of vier keer per week langs de lijn staan, dat bepaal ik zelf. Daarnaast zal ik de wedstrijden bekijken. Dingen die mij opvallen, zal ik delen met Giovanni van Bronckhorst. Nee, ik ben niet gekomen om koffie te drinken met spelers. Al bestaat de kans dat ik na een training best eens iemand zal aanschieten om te vragen naar de bedoeling achter een bepaalde actie.”

Bron: Soccernews.nl

  

 

You must be logged in to post a comment Login