Nieuws

Advocaat: “Het belangrijkste is behalen van Europees voetbal”

on

Na Leroy Fer verscheen trainer Dick Advocaat voor de camera van FoxSports.
Volgens Advocaat werd het een voetbalgevecht, maar dat weet je als je tegen Vitesse speelt. “Er is maar één ploeg vandaag die het spel maakte en dicteerde en dat zijn wij, maar dan moet je wel gewoon die goal maken. Ik denk ook dat we vandaag te weinig krijgen.”

Advocaat ergerde zich aan het tegendoelpunt. “Het tegendoelpunt is duidelijk een fout van Senesi. Hij is te makkelijk en te nonchalant in dat duel. De scherpte kan beter bij de Argentijn. Soms is hij nog teveel een voetballer”

Advocaat gaat verder: “In de de tweede helft gingen we iets eerder druk zetten, daar had Vitesse weinig antwoord op. Nu spelen we een aardige wedstrijd tegen een lastige ploeg. Ik wil wel zeggen dat als je zó speelt en zo dominant speelt zoals wij deden, het conditioneel wel heel goed zit bij ons. Ze laten zien dat we er goed op staan.”

Advocaat sluit af: “Het belangrijkste is dat wij Europees voetbal halen. Dat is voor Feyenoord belangrijk, ook voor het volgende seizoen. Daar moeten we met z’n allen voor staan. We proberen mee te doen, maar uiteindelijk gaat de kwaliteit toch mee spelen.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply