Nieuws

Advocaat gaat voorlopig niet met Feyenoord in gesprek over contractverlenging

on

Dick Advocaat gaat voorlopig niet met Feyenoord in gesprek over een mogelijke contractverlenging. De coach wil zich richten op de tweede helft van de competitie én op de versterking van zijn elftal. Voorlopig heeft de club hem nog niet aan een nieuwe speler kunnen helpen, terwijl hij daar expliciet om heeft gevraagd tijdens de winterstop. Dit meldt De Telegraaf.

Volgens de ochtendkrant houdt Advocaat zich niet bezig met de politieke strijd in de top van de club. Dick zou wel goed op de hoogte zijn van de grote verdeeldheid tussen een deel van de Vrienden van Feyenoord en enkele leden in de raad van commissarissen.

Tijdens het ‘nieuwjaarsinterview’ dat algemeen directeur Mark Koevermans met Jan Dirk Stouten had, liet de oud-tennisser weten graag met Advocaat verder te willen, maar dat gesprekken daarover pas voor het eind van dit seizoen op de planning staan.

Of Advocaat zelf interesse heeft in een langer verblijf is nog niet bekend. Advocaat heeft wel laten weten dat hij per direct versterkingen nodig heeft. Echter raakt de oefenmeester op dit moment juist spelers kwijt in plaats van dat hij zijn gewenste spits en middenvelder kan verwelkomen.

You must be logged in to post a comment Login