Nieuws

Advocaat: ‘Feyenoord is duidelijk mijn laatste club, het is niet uitgesloten dat dit mijn laatste jaar is’

on

Trainer Dick Advocaat beaamde ook voor de camera’s van FoxSports dat Feyenoord goed wegkomt met een gelijkspel tegen Fc Utrecht.

“Daar hoef je geen helderziende voor te zijn”, begon Dick Advocaat zijn interview met Hans Kraaij. “En als je dan een punt haalt, is dat mooi meegenomen. Normaal gesproken verlies je zo’n wedstrijd.”

Advocaat vroeg zichzelf af ‘waar het goed ging’. Wij kwamen overal te kort en zij maakten een frisse indruk en dan loop je wel eens tegen dit soort wedstrijden aan.”

Advocaat weigerde om excuses te zoeken, alhoewel de 73-jarige oefenmeester liet weten dat iedereen weet wat de oorzaken zijn.

Over de wissel van Jørgensen wilde Advocaat niet al te veel woorden vuil maken. Jorgens verliet zichtbaar geïrriteerd het veld nadat hij in de 85e minuut gewisseld werd voor Bannis.

Advocaat begrijpt dat de Deen boos was. Jørgensen liet in het voorbij lopen van zijn trainer weren: “Ik ben spits, ik wil scoren” waarop Advocaat de spits liet weten dat hij dat had moeten laten zien. Helaas voor Advocaat bracht het inbrengen van Bannis daarna ook niet het gewenste resultaat, waardoor de 1-1 het maximale resultaat is.

Tot slot wilde Kraaij nog wat over de toekomst van Advocaat weten. Advocaat wilde kwijt dat “Feyenoord duidelijk zijn laatste club is”. Het is tevens niet uitgesloten dat dit zijn laatste seizoen is. “Dat is zeker niet uitgesloten” aldus Advocaat.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login