Nieuws

Advocaat door winst op Pec Zwolle in voetsporen Ernst Happel

on

Dick Advocaat bleef ook in Zwolle ongeslagen als trainer van Feyenoord. De coach van de Rotterdammers bleef daardoor ongeslagen in zijn eerste elf eredivisieduels als coach van Feyenoord. Iets wat Ernst Happel voor het laatst lukte in 1969 meldt het Algemeen Dagblad.

Advocaat vond de overwinning voor zijn ploeg dan ook meer dan verdiend: ,,In de tweede helft ging wij veel beter om met de regen en wind dan PEC. Dan maken zij toch weer uit het niets de derde goal, maar als je dan ziet hoe wij terugkomen met ons positiespel, dan vond ik dat best wel aardig eigenlijk.”

Over Róbert Bozeník zei Advocaat: “We zeiden al dat hij hem ging maken. Een gouden wissel? Nou, nee hoor. Het elftal is tot het einde blijven knokken om de winnende goal en als hij hem dan ook nog maakt, is dat geweldig voor die jongen”, aldus Advocaat, die nog niet te ver vooruit wilde kijken. AZ staat immers nog maar vier punten boven de Rotterdammers. ,,We komen dichterbij, maar er zijn nog een hoop wedstrijden te gaan. Daarom was dit ook een cruciale wedstrijd.”

Bron: AD.nl

You must be logged in to post a comment Login