Nieuws

Advocaat: ‘”Crisissfeer? Als je één keer verliest?”

on

“De man was een drama, maar wat moet ik er nog meer over zeggen? Ik kan het niet meer terugdraaien”, vertelt Feyenoord-trainer Dick Advocaat gelaten na afloop van de 4-1 nederlaag tegen Wolfsberger AC over scheidsrechter Srdjan Jovanovic tegen Rijnmond.nl. De Servische arbiter gaf drie discutabele strafschoppen aan de Oostenrijkers.

“We geven ze ook veel te makkelijk weg, de duelkracht bij de tegenstander was veel beter”, concludeert Advocaat. “De tweede helft gingen we iets anders staan, toen waren wij de enige ploeg met het recht om goals te maken.”

Bryan Linssen miste vlak voor de 1-3 een joekel van een kopkans. “Het is zorgelijk dat die jongen iedere week daar moet spelen en dat je geen vervanger hebt op niveau. Linssen is een linksbuiten”, vervolgt Advocaat. “Die zetten we daar neer omdat we niets hebben. Dus je kan hem niet alleen maar verwijten maken”

Ondanks de mindere resultaten van de afgelopen weken, wil Advocaat van een crisis nog niets weten. “Crisissfeer? Als je één keer verliest? Bij ons is die crisissfeer er niet, je verliest twee wedstrijden in een jaar. Waar hebben we het over…”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login