Nieuws

Advocaat: “Bijlow mist duels met Nederlands Elftal”

on

Dick Advocaat liet in gesprek met Hans Kraaij van FoxSports weten dat het niet altijd even leuk is om trainer te zijn. Met name de eerste helft: “Gelukkig herstelde dat zich in de tweede helft, maar de eerste helft was niet echt geweldig.”

De trainer van Feyenoord bevestigde dat het spel van Feyenoord niet fris oogde. Volgens Advocaat is dit te wijten aan het feit dat Groningen in een heel vervelend systeem speelde. “Een beetje Braziliaans en dan moet je keuzes maken en daar had Feyenoord wat moeite mee.”

In de rust gaf Advocaat aan dat de spelers niet nog zo’n helft konden spelen. Hij veranderde het elftal door Diemers te wisselen en Teixeira in het elftal te brengen. de 73-jatige oefenmeester is zeer te spreken over Teixeira. Advocaat is ook zeer te spreken over Lutsharel Geertruida: “Je hoort hem nooit klagen als ie niet speelt. Hij doet altijd zijn stinkende best, waar hij ook speelt; rechtsback, middenveld of centraal.”

Op de vraag hoe het met Justin Bijlow is antwoordde Advocaat “goed”. “Hij is naar het ziekenhuis geweest om foto’s te maken en er is niks gescheurd of gebroken. Het is een kwestie van tijd voor het genezen is, maar jammer genoeg voor hem niet op tijd voor het Nederlands Elftal.”

You must be logged in to post a comment Login