Feyenoordinbeeld

Advocaat: ‘Bij Feyenoord voelde ik me echt thuis en welkom’ 

on

Dick Advocaat is in het hier en nu de trainer die het voor het zeggen heeft bij Fenerbahçe, maar vorig seizoen liep hij op een gegeven moment nog op Varkenoord rond om Giovanni van Bronckhorst te helpen bij Feyenoord. De Rotterdamse Eredivisie-club kent hij dan ook door en door en met betrekking tot de aanstaande Europa League-wedstrijd stelt hij dat Feyenoord géén favoriet is.

.

Dat is in ieder geval het antwoord van Advocaat als Voetbal International hem die vraag voorlegt. “Waarom? Zoals wij voor rust speelden tegen Gaziantepspor geeft ons juist vertrouwen. We worden fitter en steeds beter. Ik zou Feyenoord niet per se favoriet willen noemen.”

.

De ervaren oefenmeester gaat verder: “Zo’n overwinning op Manchester United, vergis je niet: dat is knap. Kijk naar wat voor spelers die op het veld hadden staan, dat was geen misselijke ploeg. Ik gun dat de club en de mensen, want ik heb me in die maanden bij Feyenoord echt thuis en welkom gevoeld. Achteraf kun je zeggen dat die club bij me past. Ik ben er twee keer bijna trainer geweest. Een keer sprak ik met Jorien van den Herik, daarna heb ik nog een keer telefonisch contact gehad met Peter Bosz, maar beide keren ging het niet door, kwam er iets anders.”

.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login