Nieuws

Advocaat: ‘Als scan Bozeník tegenvalt dan schroef in zijn enkel’

on

Om 14:00u was via de livestream van Feyenoord de persconferentie van Dick Advocaat live te volgen in aanloop naar de derby tegen Sparta.

Op de vraag van Dennis van Eersel van RTV Rijnmond wie er zondag allemaal niet bij zijn, antwoordde Advocaat dat sowieso Eric Botteghin, Luis Sinisterra en Bozeník er niet bij zijn tegen Sparta. Advocaat laat weten dat Bozeník deze week geblesseerd raakte tijdens de wedstrijd om de Nations League tussen Slowakije en Israël, “Bozeník laat maandag een scan maken. Dan weten we er meer over. Hoe lang dat precies gaat duren weet ik niet. Als de scan niet goed is, moet er een schroef in. Ik weet ik het niet precies.

Ook het meespelen van Jørgensen is nog onzeker, Jørgensen raakte geblesseerd tijdens de warming-up in de laatste thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Ado Den Haag.

Er is goed nieuws te melden over Eric Botteghin. Eric gaat vanaf maandag weer meetrainen bij Feyenoord.

Advocaat is positief gestemd over Luis Sinisterra. De Colombiaan viel eerder dit jaar uit met een zware knieblessure in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Sinisterra is hard op de weg terug. Advocaat verwacht hem binnen drie tot vier weken terug, zodat Advocaat ook wat ruimer in de aanvallers komt te zitten.

You must be logged in to post a comment Login