Nieuws

‘ADO Den Haag en Go Ahead Eagles strijden om tijdelijke diensten Wouter Burger’

on

De 18-jarige Feyenoorder Wouter Burger mag tijdens de lopende transferwindow worden verhuurd. Dick Advocaat liet onlangs weten dat Burger de tweede seizoenshelft niet op al te veel speeltijd hoeft te rekenen en dat het beter voor de jonge middenvelder zou zijn om elders wél speelminuten te gaan maken.

De garantie van speelminuten is voor Burger van groot belang volgens de 72-jarige oefenmeester en heeft daarom het technische hart van Feyenoord gevraagd uit te kijken naar een club waar Wouter voldoende speeltijd krijgt én waar hij zich verder kan ontwikkelen.

Gezien het stroeve samenwerkingsverband tussen Feyenoord en FC Dordrecht lijkt een verhuur van Burger aan de Dordtenaren af te vallen.

Een paar dagen geleden ketste volgens Voetbal International een huur-deal tussen ADO Den Haag en Feyenoord nog af, maar de beide clubs lijken weer met elkaar te praten over een tijdelijke overgang van de 18 jarige middenvelder. De Rotterdamse club praat momenteel ook met Go Ahead Eagles over Wouter Burger en lijkt naast ADO Den Haag de grootste kans te hebben om ‘Woutje’ tijdelijk binnen te halen.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login