Nieuws

AD: ‘Narsingh naar Feyenoord’

on

Luciano Narsingh gaat dit seizoen de tweede nieuwkomer bij Feyenoord worden. De 28-jarige rechterspits zal, als de medische keuring geen problemen oplevert, een contract tekenen in de Kuip. Feyenoord hoeft geen transfersom op tafel te leggen, de aanvaller was nadat zijn verbintenis bij Swansea City in de Championship was afgelopen, immers gratis op te halen.

Narsingh, in het verleden ook speler van Ajax (jeugd), AZ (jeugd), Heerenveen en PSV, moet trainer Jaap Stam meer mogelijkheden geven in de voorhoede. De snelle speler, die in het verleden 19 interlands speelde waarin hij vier keer tot scoren kwam, kwam afgelopen seizoen in Wales nauwelijks aan voetballen toe. Stam wil de aanvaller maandag meteen meenemen naar Scheffau am wilden Kaiser in Oostenrijk, waar de Rotterdammers een week lang zullen verblijven voor een pittig trainingskamp.

Narsingh is na derde keeper Nick Marsman de tweede nieuwe speler in de selectie van Feyenoord. De Rotterdammers zagen Robin van Persie, Jordy Clasie, Cuco Martina en Tonny Vilhena in vergelijking met afgelopen seizoen uit Rotterdam vertrekken.

Bron: AD.nl

You must be logged in to post a comment Login