Nieuws

AD: ‘Kuyt nog altijd dé kandidaat om Advocaat op te volgen’

on

Dick Advocaat blijft en dus moet Dirk Kuyt geduld hebben. Volgens het Algemeen Dagblad wil de oud-spe­ler nog altijd de volgende hoofdtrainer worden in De Kuip. Zijn leer­school ver­loopt wel anders dan Feyenoord hoopte

Volgens de krant zijn de beleidsbepalers van Feyenoord nog altijd onder de indruk van Kuyt. Zo fluisteren ze in De Kuip: ‘Zoveel clubiconen hebben we niet. Met deze moet hoe dan ook zorgvuldig worden omgesprongen.’

Feyenoord wilde Dirk Kuyt bij de club houden en bood Dirk een baan aan om de nieuwe trainer van Onder 21 te worden. De Katwijker ziet dit aanbod echter niet zitten en legt het aanbod naast zich neer. Waarschijnlijk is het perspectief van de nieuwe competitie de aanleiding dat Kuyt niet op het aanbod wilde ingaan. De tegenstanders van het elftal van Onder 21 lijken op voorhand niet heel erg aansprekend.

Het AD.nl gaat verder: Kuyt zou intern aangegeven hebben dat hij opnieuw met vrijwel dezelfde spelersgroep moet werken en dit geen goed idee vond. De meeste spelers zouden al geruime tijd individueel en als team ronduit slecht presteren. Er is gekeken naar een oplossing en die zou zijn dat Kuyt na de zomer binnen de jeugdopleiding her en der zal aanschuiven en meelopen. Dit zou ook gelden voor het eerste elftal.

De verwachting en de hoop binnen Feyenoord is dat Kuyt na volgend seizoen Dick Advocaat gaat opvolgen. Dit is volgens de Rotterdamse krant nog altijd de uitgestippelde route. Van Kuyt zelf en volgens ingewijden ook van Feyenoord.

.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login