Nieuws

AD: ‘Kramer vervangt Jørgensen in de spits bij Feyenoord’

on

Giovanni van Bronckhorst kiest vanavond zo goed als zeker toch voor Michiel Kramer als spits. De aanvaller profiteert van het feit dat topscorer Nicolai Jørgensen nog niet volledig is hersteld van de blessure die hij opliep in de Arena tegen Ajax.

.

De Deen bleek na nader onderzoek geen spierschade te hebben, trainde gisteren alweer mee, maar een optreden als basiskracht tegen Go Ahead Eagles komt toch te vroeg.

.

Voor Michiel Kramer is zijn basisplaats het moment waarop de lange aanvaller zolang heeft gewacht. Eerder, voor de winterstop, redde hij Feyenoord met de winnende treffer in Nijmegen tegen NEC (1-2) en de late gelijkmaker in de Galgenwaard tegen FC Utrecht (3-3). Kramer mocht in competitieverband nog niet eerder aan de aftrap verschijnen bij de koploper.

.

Trainer Giovanni van Bronckhorst kan in de Kuip vanavond geen beroep doen op Rick Karsdorp (knie), Terence Kongolo (bovenbeen), Bilal Basacikoglu (enkel) en Tonny Vilhena (geschorst), Sven van Beek is al langere tijd uit de roulatie. Reservekeeper Pär Hansson kampt met een schouderkwetsuur.

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login