Nieuws

AD: ‘Bannis heeft tot zaterdag de tijd om bij te tekenen, daarna dreigt Summerville scenario’

on

Naoufal Bannis verving afgelopen zondag tegen FC Emmen de geblesseerd geraakte Steven Berghuis. Afgezien van het balverlies deed de jongeling het naar behoren. Bannis werd in de eerste helft omver getrokken binnen de 16 meter en verdiende daardoor een penalty en in de absolute slotfase van de wedstrijd maakte de Hagenaar de winnende treffer.

Volgens het Algemeen Dagblad beschikt het goudhaantje van afgelopen zondag over een aflopend contract bij de Rotterdammers. Feyenoord wil het contract van de jonge spits snel verlengen en daardoor lijkt er eenzelfde situatie als enkele maanden geleden met Crysensio Summerville te ontstaan.

Technisch directeur Frank Arnesen heeft volgens het AD Naoufal Bannis tot komende zaterdag gegeven om in te gaan op het aanbod van Feyenoord om bij te tekenen. Arnesen: “We zijn ermee bezig’’. Indien Bannis niet bijtekent zal hij naar alle waarschijnlijkheid worden teruggezet naar Feyenoord Onder 21 en zal Feyenoord er veel aan doen om de spits in de winterstop te verkopen.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login