Nieuws

AD: ‘Ayoub in basis tegen PSV’

on

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst lijkt een verrassing in huis te hebben voor de topper tegen PSV zondag. Yassin Ayoub maakt zijn basisdebuut in de Eredivisie, zo vermoedt het Algemeen Dagblad.

Ayoub vormt in De Kuip een middenveld met Jordy Clasie en Tonny Vilhena. Het betekent dat Robin van Persie nog niet fit genoeg is om in de basis te starten, terwijl Jens Toornstra als hangende linksbuiten opereert. Hij vervangt op die plek Sam Larsson en weet PSV-back Denzel Dumfries tegenover zich. Nicolai Jörgensen en Steven Berghuis completeren de aanval.

Achterin moet Van Bronckhorst noodgedwongen één wijziging doorvoeren. Eric Botteghin mist de topper. Daardoor staat Sven van Beek centraal achterin naast Jan-Arie van der Heijden. Tyrell Malacia en Jerry St. Juste zijn de vleugelverdedigers.

De opstelling van PSV kent geen geheimen. Coach Mark van Bommel stuurt wederom dezelfde elf spelers het veld in. Zij moeten de perfecte competitiestart een vervolg geven. De Eindhovenaren wonnen tot dusver al hun dertien wedstrijden.

De vermoedelijke opstellingen volgens het AD:

Feyenoord: Bijlow, St. Juste, Van Beek, Van der Heijden, Malacia; Clasie, Ayoub, Vilhena; Berghuis, Jörgensen, Toornstra.

PSV: Zoet, Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño; Rosario, Hendrix, Pereiro; Lozano, De Jong, Bergwijn.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou