Nieuws

Actie: Breng Feyenoord naar een verzorgingshuis

on

Het coronavirus raakt ons allemaal. Momenteel zijn er veel verzorgingshuizen gesloten, vanwege het virus. Je (groot-) ouders bezoeken kan momenteel helaas niet. Het zorgpersoneel in verzorgingshuizen draait overuren om de best mogelijke zorg en aandacht te geven. Dit waarderen we enorm! Er zijn al verschillende initiatieven ontstaan om het zorgpersoneel en de bewoners van de verzorgingshuizen te ondersteunen. Denk hierbij aan kwekers die bloemen afgeven, visboeren die verse vis langsbrengen, artiesten die kosteloos komen optreden en het sturen van kaartjes. 

FSV De Feijenoorder wil ook een gebaar maken naar de verzorgingshuizen in Rotterdam en omgeving. Wij willen edities van ons magazine Hand in Hand bezorgen, samen met een aantal rood-witte items zoals sjaals en bekers. Flink wat leesplezier en we hopen hiermee de bewoners en het personeel een hart onder de riem te steken! 

Ken jij Feijenoorders die in een verzorgingshuis zitten? Een contactpersoon van het verzorgingshuis kan dan een e-mail sturen naar info@defeijenoorder.nl waarna we contact opnemen om de beste manier van aflevering af te stemmen. We hebben 20 tassen klaar staan om af te leveren.

Bron: DeFeijenoorder.nl

Foto: FEYENOORD.nl

You must be logged in to post a comment Login