Nieuws

Achahbar mogelijk naar Arminia Bielefeld

on

Feyenoord vindt mogelijk een oplossing voor Anass Achahbar. De Rotterdammers willen de aanvaller graag elders op huurbasis onderbrengen, zodat hij zich daar verder kan ontwikkelen. Tot voor kort was er echter geen concrete belangstelling, maar daar is nu verandering in gekomen. De jongeling kan aan de slag in Duitsland.

Arminia Bielefeld, dat zijn wedstrijden afwerkt in de Tweede Bundesliga, brengt mogelijk uitkomst. De aanvaller kan een huurcontract tekenen bij de Duitse club en heeft vorige week al rondgesnuffeld in het SchüCo Arena. “De interesse van Bielefeld is serieus’, zegt Feyenoords technisch directeur Martin van Geel tegenover Voetbal International. “We praten nu met de club en onderzoeken de mogelijkheden voor de verhuur van Anass.”

Daarnaast heeft Sekou Cissé nogmaals te horen gekregen dat hij mag vertrekken bij Feyenoord. De Ivoriaan stond tegen FC Twente nog verrassend in de basisopstelling, maar mag dus alsnog weg. Van Geel acht het voor beide partijen beter dat de wegen scheiden.

Bron: Soccernews.nl

20130820-111509.jpg

You must be logged in to post a comment Login