Nieuws

Aanwinst wilde te graag schitteren in de Kuip: “Voel me hier lekker thuis”

on

Bilal Basacikoglu kende vrijdag een bijzondere avond. De van sc Heerenveen overgekomen aanvaller speelde in de Kuip met Feyenoord tegen zijn oude ploeg. Het werd 1-1.

Na afloop liet trainer Fred Rutten weten dat zijn nieuwe pupil misschien te geforceerd op zoek was naar succes. “Ik wil natuurlijk het optimale laten zien aan het publiek. Uiteindelijk kon het wel beter”, reageert Basacikoglu tegenover de NOS. “Natuurlijk, je wilt jezelf laten zien aan de Heerenveen-supporters en aan je oude teamgenoten. Je wilt zo goed mogelijk spelen en dat belonen met een doelpunt of assist.”

“Dat was bijna gelukt, maar vandaag zag het niet mee. Je moet denken als teamspeler, vandaag hadden we zeker een overwinning moeten behalen”, vervolgt de vleugelaanvaller, die naar eigen zeggen goed is opgevangen in Rotterdam. “Ik kende al veel jongens en ben door het team goed opgevangen, ook door de oudere jongens. Ik voel me hier lekker thuis.” Mogelijk krijgt Basacikoglu met Hakim Ziyech snel gezelschap van een oude bekende. “Dat is niet mijn zaak. Voor de rest bemoei ik mij er niet mee.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_8018.PNG

You must be logged in to post a comment Login