Nieuws

Aanvaller Christian Conteh heeft getekend bij Feyenoord

on

Feyenoord heeft Christian Conteh aangetrokken. De 20-jarige aanvaller van Duits-Ghanese origine komt over van 1. FC Sankt Pauli uit Hamburg. De Rotterdamse club heeft Conteh vastgelegd tot medio 2024.

Conteh speelde vanaf 2017 in de jeugd van Sankt Pauli en maakte vorige zomer op 19-jarige leeftijd zijn eerste minuten voor de hoofdmacht van de Hamburgers. In zijn debuutwedstrijd tegen Arminia Bielefeld, de latere kampioen van de Tweede Bundesliga, scoorde hij gelijk.

‘We houden Conteh al een tijdje in de gaten,’ vertelt Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord. ‘Hij is razendsnel, heeft een goede actie en is iemand die achter de linies voor een flinke dosis gevaar kan zorgen. Deze jongen heeft veel potentie, en we willen hem dan ook de tijd, ruimte en aandacht geven om die verder te ontwikkelen.’

Conteh was woensdag voor een flitsbezoek in Rotterdam om medisch gekeurd te worden, maar is inmiddels weer teruggereisd naar zijn woonplaats Hamburg. Daar zal hij de voorbereiding op het nieuwe seizoen afwachten.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login