Nieuws

Aanstaande zaterdag: Ladies Night in De Kuip!

on

Dames opgelet: Altijd al eens een wedstrijd van Feyenoord willen bezoeken, grijp dan aanstaande zaterdag je kans! De wedstrijd die Feyenoord zaterdagavond speelt tegen RKC Waalwijk staat in het teken van Ladies Night. Alle vrouwelijke bezoekers worden deze avond extra in het zonnetje gezet. Bovendien kunnen alle dames de wedstrijd extra voordelig bezoeken. Via www.feyenoord.nl/ladiesnight is namelijk een kortingscode op te vragen waarmee je als vrouw 12,50 euro korting krijgt op de toegangsprijs!

Al bij binnenkomst in De Kuip worden alle dames extra in de watten gelegd, met een gratis welkomstdrankje en leuke give-aways. Daarnaast zijn er verschillende fotografen aanwezig die zullen zorgen voor een blijvende herinnering aan deze avond.

Feyenoord kan zaterdag tegen RKC een vervolg geven aan een goede serie. De ploeg van trainer Ronald Koeman wist de afgelopen drie competitieduels op overtuigende wijze te winnen.

Feyenoord tegen RKC Waalwijk wordt aanstaande zaterdag om 19.45 uur gespeeld in De Kuip. Voor dit duel geldt een vrije kaartverkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via de verkooppunten van Ticketbox en online via www.feyenoord.nl/tickets. Meer informatie over Ladies Night is te vinden op www.feyenoord.nl/ladiesnight.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login