Nieuws

Aanklager wil Kramer voor drie duels schorsen 

on

De aanklager betaald voetbal van de KNVB wil Feyenoorder Michiel Kramer voor vier duels schorsen voor zijn ‘keelknijpactie’ bij Etienne Reijnen van FC Groningen, anderhalve week geleden. Daar zit één duel voorwaardelijk bij..
Komt het daadwerkelijk tot een schorsing dan is het seizoen voor de spits voorbij. ook mist hij dan de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Jurist Van Benthem van Feyenoord wil vrijspraak. Donderdagmorgen is de uitspraak.

.

Scheidsrechter Dennis Higler nam het incident op 16 april niet waar. De spits van Feyenoord zou eigenlijk vorige week al voor de tuchtcommissie verschijnen. Dat gebeurde niet omdat Reijnen ziek was. Zo kon Kramer zondag voor Feyenoord in actie komen in de bekerfinale tegen FC Utrecht. Hij maakte de openingstreffer van de door zijn ploeg gewonnen eindstrijd (2-1).

.

Als de aanklager zijn zin krijgt, dan mist Kramer de resterende duels van dit seizoen met Willem II en NEC en de eerste wedstrijd van komend seizoen om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax of PSV in de Arena.

.

Bron: ad.nl

You must be logged in to post a comment Login