Nieuws

Aanklager KNVB start onderzoek naar vuurwerk Feyenoord – PSV

on

Bij de wedstrijd Feyenoord – PSV op zondag 2 december jl. is tijdens de spelersopkomst in het hele stadion een fantastische sfeeractie gehouden met vlaggen. De actie leverde een grote bijdrage aan de positieve sfeer in het stadion. Er werd echter ook ongeorganiseerd vuurwerk afgestoken, wat zoals bekend verboden is en tot gevaarlijke situaties kan leiden terwijl het de club tegelijkertijd grote schade kan toebrengen.

Naar aanleiding van dit voorval heeft de aanklager betaald voetbal van de KNVB aan Feyenoord laten weten een vooronderzoek te zijn gestart. De kans bestaat dat Feyenoord door de voetbalbond bestraft zal worden. Feyenoord heeft tot op dit moment acht personen geïdentificeerd wegens het afsteken of voorhanden hebben van vuurwerk rondom deze wedstrijdregeling. De geïdentificeerde personen komen in aanmerking voor een landelijk stadionverbod en een geldboete van de KNVB.   

Feyenoord doet nogmaals een klemmend beroep om geen vuurwerk af te steken. Supporters en club kunnen hierdoor ernstige schade lijden.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login