Nieuws

Pellè: ‘Dit was een geweldige wedstrijd voor het publiek’

on

Graziano Pellè denkt dat de wedstrijd tussen Vitesse en Feyenoord (1-2) voor de neutrale kijker een leuk duel was om te zien. De aanvaller van de Rotterdammers complimenteerde de tegenstander na afloop dan ook.

“Ik denk dat het voor het publiek een geweldige wedstrijd was om te zien”, vertelde Pellè in gesprek met FOX Sports. “Ik wil Vitesse zeker ook complimenteren voor het spel dat het liet zien. Wij hebben echter tot het eind van het duel gevochten. Het was een goede wedstrijd.”

Voor de Rotterdammers gold de winst als de eerste competitiezege in een half jaar. “We zijn deze wedstrijd ingegaan met een goede mentaliteit. Ik ben echt heel blij. We hebben namelijk laten zien hoe goed we zijn in een uitwedstrijd tegen Vitesse.”

Daarnaast vindt Pellè het leuk dat ploeggenoot Stefan de Vrij heeft gescoord. Trainer Ronald Koeman ontnam de verdediger onlangs de aanvoerdersband en gaf die aan de Italiaan. “Het is belangrijk dat hij gescoord heeft. Iedereen weet hoe erg wij De Vrij mogen. We hebben een geweldige groep en iedereen mag elkaar. We hebben allemaal vertrouwen in elkaar. Ik ben in ieder geval heel blij voor hem en ook voor de rest van het team”, zo besloot Pellè.

Bron: Soccernews.nl

20131006-172620.jpg

You must be logged in to post a comment Login