Nieuws

BAKKAL TOCH NAAR FEYENOORD

on

Otman Bakkal keert toch terug bij Feyenoord. De aanvallende middenvelder en zijn zaakwaarnemer Rodger Linse gaven gisteren hun jawoord aan technisch directeur Martin van Geel. De 28-jarige middenvelder, die twee seizoenen geleden al met veel succes een jaar in de Kuip speelde, zet op korte termijn zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis bij de Rotterdammers.

De verwachting is dat hij volgende week, in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, al zijn rentree kan maken in de Kuip. Bakkal, die afgelopen seizoen bij Dinamo Moskou nimmer aan spelen toekwam, lonkte de afgelopen weken al driftig naar een terugkeer naar de Kuip. De transfervrije middenvelder leek lang onhaalbaar, maar gisteren bleek Feyenoord toch een manier te hebben gevonden om de ex-PSV’er vast te leggen. Dat was vooral omdat Bakkal zelf dolgraag naar Rotterdam wilde terugkeren.

In eerste instantie gaf technisch directeur Martin van Geel aan dat hij eerst de overbodige Sekou Cissé van de hand moest doen om op die manier financiële ruimte te creëren voor het salaris van Bakkal. Maar ook nu de Ivoriaan in de Kuip is gebleven, bleek Bakkal toch nog een haalbare kaart voor de Rotterdamse club.

De komst van de eenmalig international geeft trainer Ronald Koeman heel veel mogelijkheden. Aanvallende middenvelder Lex Immers moet serieus vrezen voor zijn positie. De Hagenaar werd vorige zomer als vervanger van Bakkal voor vier jaar gestrikt, maar inmiddels is zijn positie bij gebrek aan doelpunten niet langer onomstreden.

Bron: ad.nl

20130914-084441.jpg

You must be logged in to post a comment Login