Nieuws

Feyenoord wil contract Janmaat opwaarderen

on

Martin van Geel zal definitief niet aankloppen bij de Vrienden van Feyenoord (VvF) voor hulp bij het aantrekken van Otman Bakkal. Feyenoord wil het weinige geld dat de club nog heeft gebruiken om het contract van Daryl Janmaat op te waarderen.

Bakkal, die twee jaar geleden succesvol een seizoen op huurbasis uitkwam voor de Rotterdammers, liet onlangs zijn contract ontbinden bij Dinamo Moskou en liet al weten een terugkeer naar De Kuip wel te zien zitten.

De VvF, die voor ruim dertig miljoen 49 procent van de aandelen in handen hebben, hadden de clubleiding daarbij best willen helpen, maar Van Geel heeft daaraan geen behoefte. De technisch directeur vertelde eerder niet langs de VvF te willen, omdat hij zijn spelersbudget niet wenst te overschrijden. Van Geel houdt zich nu aan die belofte, zodat Bakkal een terugkeer kan vergeten.

Met Janmaat gaat de clubleiding spoedig om de tafel. Ook wil Van Geel budget achter de hand houden voor het geval een jeugdspeler doorbreekt en een contract nodig heeft. Trainer Ronald Koeman baalt dat hij de rest van het seizoen niet kan beschikken over Bakkal.

Feyenoord had eveneens graag het mogelijk vrij te komen salaris van Sekou Cissé willen aanwenden om Bakkal te kunnen betalen, maar nu de buitenspeler ondanks een sombere toekomstperspectief toch besloten heeft te blijven, is ook die kans voorbij.

Bron: Vi.nl

20130910-192815.jpg

You must be logged in to post a comment Login