Nieuws

Feyenoord gearriveerd in Krasnodar

on

Feyenoord is dinsdag volgens schema rond 17.30 uur (19.30 uur plaatselijke tijd) geland op de luchthaven van Krasnodar, waar donderdagavond de heenwedstrijd in de play-off ronde van de Europa League tegen Kuban Krasnodar wordt gespeeld. Vanaf het vliegveld werd per bus de reis vervolgd richting het spelershotel. Onderweg passeerde de bus het Kuban Stadium waar donderdag de wedstrijd wordt gespeeld.

Omdat de avond al bijna was gevallen in Krasnodar, waar het twee uur later is dan in Nederland, was het in vergelijking met overdag al flink afgekoeld. Waar het kwik dezer dagen in de Russische stad geregeld ruim 30 graden Celsius aantikt, was de temperatuur met 23 graden Celsius bij aankomst aangenaam te noemen.

Bij de aankomst in Krasnodar werd de selectie enige tijd opgehouden op de luchthaven, omdat alle reizigers eerst een aantal formulieren moest invullen voordat zij door de douane mochten.

De Feyenoord-selectie is samen met verschillende leden van de Feyenoord Business Club afgereisd richting Rusland. De FBC-leden bezoeken woensdagavond de afsluitende training richting de eerste ontmoeting met Kuban Krasnodar en zijn donderdag ook aanwezig bij de wedstrijd.

Bron: Feyenoord.nl

20130820-202233.jpg

You must be logged in to post a comment Login