Nieuws

Dammers maakt overstap naar Fc Groningen

on

De transfervrije Wessel Dammers maakt na dit seizoen de overstap van Fortuna Sittard naar Fc Groningen. De 25-jarige oud-speler van Feyenoord tekende een contract van drie jaar .

Wessel Dammers, geboren in de Ouderkerk aan de IJssel, kende zijn opleiding bij Excelsior en Feyenoord. Bij de club uit Rotterdam-Zuid debuteerde Dammers in het betaald voetbal. Hij speelde twee officiële wedstrijden voor het eerste elftal van Feyenoord en opmerkelijk genoeg waren dit twee Europese wedstrijden. Dammers was in december 2014 invaller in de Europese groepswedstrijd tegen Standard in Luik (0-3 winst). Bijna twee jaar later (november 2016) stond Dammers in de basis op Old Trafford in de groepswedstrijd van Feyenoord tegen Manchester United (4-0 verlies).

Na de overstap naar Fortuna Sittard maakte de verdediger regelmatig indruk en is hij zelfs verkozen tot aanvoerder van de Limburgse ploeg.

Dammers laat weten blij te zijn met de overstap: ,,Ik ben heel blij en trots dat ik deze kans krijg bij FC Groningen en wil me daar verder ontwikkelen’’.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login