Nieuws

750 extra kaarten beschikbaar voor thuisduel tegen Manchester City

on

Feyenoord krijgt extra kaarten ter beschikking voor de thuiswedstrijd tegen Manchester City in de Champions League. Omdat de UEFA niet alle voor hen beschikbare kaarten heeft afgenomen voor het duel op woensdag 13 september aanstaande, kan Feyenoord zo’n 750 kaarten in de verkoop doen voor supporters.

Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren

De extra kaarten voor Feyenoord – Manchester City gaan vanaf woensdag 6 september om 18:00 uur in de verkoop voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren van Juniorclub Kameraadjes. Supporters die al in het bezit zijn van een passe-partout kunnen één kaart bijkopen. Voor supporters zonder passe-partout geldt dat ze twee kaarten per persoon kunnen kopen.

Inloggegevens

De kaarten voor Feyenoord – Manchester City zijn online vanaf bovengenoemd moment te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop, met de inloggegevens die in een eerder stadium al persoonlijk per e-mail zijn verstuurd. Alle informatie over de kaartverkoop, zoals beschikbare vakken en prijzen, vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login