Nieuws

Feyenoord legt jonge talenten Ben-David dos Santos en ’t Zand vast

on

Feyenoord bereikte eerder al een principeakkoord met Shiloh ’t Zand en dat werd vrijdagmiddag in Business Unit 30 bekrachtigd met een handtekening. Kort daarvoor tekende Giuliany Ben-David dos Santos al zijn eerste contract. Beide spelers liggen per 1 juli tot medio 2022 vast in De Kuip.

Ben-David dos Santos kwam in 2016 over van de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en doorliep bij Feyenoord Academy de Onder 14, Onder 15 en Onder 16. ’t Zand maakte in 2010 al de overstap van amateurvereniging Maasstad Tediro naar de opleiding van Feyenoord, waar hij de jeugdelftallen succesvol doorliep.

‘Shiloh en Giuliany zijn twee talentvolle, aanvallende spelers van wie we blij zijn dat we ze beiden voor lange periode aan onze club hebben weten te binden,’ aldus technisch directeur Martin van Geel. ‘Het aantal doelpunten dat de twee dit seizoen in Onder 16 en Onder 17 hebben gemaakt, liegt er niet om. We geven hen de kans om zich de komende jaren verder te blijven ontwikkelen bij Feyenoord.’

Gehuld in het nieuwe uitshirt poseerden beide spelers vrijdagmiddag trots voor de camera. Het aanvalsduo zal vanaf komend seizoen vast onderdeel gaan uitmaken van Feyenoord Onder 17.

Bron: Feyenoord.nl

Foto: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login