Nieuws

‘700 kilometer? Maakt niet uit, ik wil bij Feyenoord zijn’

on

Jan Boskamp is toch wel een van de allergrootste supporters van Feyenoord. Hij is er eigenlijk altijd wel bij als de Rotterdammers moeten spelen, zelfs als hij daarvoor 700 kilometer in de auto moet zitten. In gesprek met Feyenoord Magazine vertelt hij over zijn grote liefde.

.

Allereerst zegt hij over het nieuwe stadion dat Feyenoord wil bouwen: “Als dat klaar is, denk ik dat je niet weet wat je ziet. Dan bedoel ik vooral de enorme uitstraling die je daardoor als club krijgt. Dan groeien we alleen maar verder. Normaal zou ik zeggen: je mag nooit weg uit De Kuip, maar dan wordt de financiële afstand naar Ajax en PSV steeds groter.”

.

Boskamp gaat verder: “Als je niet dezelfde koopkracht hebt als die clubs, dan ga je er achteraan hollen. De toppers komen dan niet meer hiernaartoe. Maar stel je nou voor dat je een stadion hebt van 65.000 man. Dan denken zelfs die toppers: wat gebeurt daar?” De analist heeft behoorlijk veel last van de titelkoorts: “Zelf reed ik vorige maand nog helemaal naar Arnhem voor de bekerwedstrijd tegen Vitesse. Mijn vriendin zei: je bent niet goed bij je hoofd, dat is bijna zevenhonderd kilometer heen en terug. Maar voor mij maakt dat niet uit. Ik wil er gewoon bij zijn als Feyenoord speelt.”

.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login