Nieuws

Diks: “Ik heb het gevoel dat ik bij dé topclub van Nederland speel en daar voel ik me helemaal thuis”

on

Feyenoord-nieuweling Kevin Diks begint steeds meer zijn draai te vinden in De Kuip. De van Fiorentina gehuurde rechtsback onderscheidde zich zondagmiddag met twee assists tegen Willem II.

Het avontuur in Rotterdam-Zuid begon moeizaam voor Diks. “Ja, er was snel kritiek”, laat de rechtsback weten tegenover het Algemeen Dagblad. “Ik kijk en lees niet alles en ik heb mijn familie aangeraden dat ook niet te doen. Maar het moest ook gewoon beter, dat was duidelijk. De trainer belde in de eerste weken een keer om te vertellen dat ik de kritiek van me moest laten afglijden. En dat heb ik gedaan.”

“Ik heb het gevoel dat ik bij dé topclub van Nederland speel en daar voel ik me helemaal thuis”, vervolgt Diks tegenover De Telegraaf. Ook buiten de lijnen heeft hij zijn plekje gevonden. “Deze week ben ik met Jeremiah St. Juste, Jean-Paul Boëtius en Sam Larsson lekker wezen varen op de Bergse Plas. Dat teamgevoel ben ik niet gewend hoor, bij Fiorentina ging ik eigenlijk maar met één andere speler om.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login