Nieuws

Van der Heijden: ‘Kampioenschap nog lang niet binnen’ 

on

Jan-Arie van der Heijden benadrukt dat het kampioenschap voor Feyenoord nog lang niet binnen is. De verdediger staat met zijn ploeg respectievelijk vijf en acht punten voor op Ajax en PSV. Laatst genoemde club komt zondag op bezoek in Rotterdam. “Het is belangrijk dat we de punten hier houden”, zegt Van der Heijden..

“Een wedstrijd in De Kuip tussen de nummer één en nummer drie is altijd een mooi affiche. We zullen vol voor de winst gaan. Vijf en acht punten voorsprong lijkt veel, maar zoveel is het eigenlijk niet”, beseft de linkspoot. “De vorm van de dag zal belangrijk zijn. We hebben een goed strijdplan bedacht en dat zullen we moeten uitvoeren. Met de volle Kuip erachter zijn wij in het voordeel. PSV komt om te winnen en daar kunnen wij op inspelen.”

.

Dit seizoen heeft Van der Heijden zich ontpopt tot een ware cultheld bij Feyenoord. Met fraaie acties en bewegingen vermaakt hij de supporters in het stadion regelmatig. Het leverde hem de bijnaam ‘Jan-Scharie’ op. “Het is mooi dat als je goed speelt dat supporters dat waarderen. De bijnaam is leuk, maar ik zie het wel met een knipoog.”

.

“Je moet eerst verdedigend belangrijk zijn. Als het goed gaat, dan kan er misschien wat extra’s. Dat verleer je nooit, maar ik ben hier wel in positieve zin veranderd als speler”, aldus Van der Heijden.

.

Bron: Rijnmond.nl 

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login