Nieuws

5.000 supporters welkom bij Feyenoord – FC Twente

on

De oefenwedstrijd van Feyenoord tegen FC Twente van aanstaande zondag (aanvang 14:30 uur) is toegankelijk voor zo’n 5.000 supporters. Bij de wedstrijd gelden verder dezelfde richtlijnen en maatregelen als bij de derby tegen Sparta. Meer informatie lees je in dit bericht.

Kaartverkoop start dinsdag; tientje per kaart
De kaartverkoop voor Feyenoord – FC Twente start dinsdag. De oefenwedstrijden van dit seizoen in De Kuip zijn niet inbegrepen in de seizoenkaart. Supporters kunnen online kaarten bestellen voor het duel met FC Twente. Alle kaarten zijn € 10,- per stuk.

Verkoopperiodes
Seizoenkaarthouders krijgen voorrang op de kaartverkoop en kunnen vanaf dinsdag 11 augustus 16:00 uur een kaart bestellen. Legioen-leden en Junioren Kameraadjes zijn vanaf woensdag 12 augustus 16:00 uur aan de beurt. Vanaf donderdag 13 augustus 16:00 uur kunnen overige supporters bestellen, uiteraard indien nog beschikbaar. Voor alle supporters geldt: één kaart per seizoenkaart/lidmaatschap/supporter.

Aanvullend:

  • De kaartverkoop loopt volledig via www.feyenoord.nl/tickets
  • De kaartverkoop stopt om 10:00 uur op de wedstrijddag en er is geen verkoop aan de kassa.
  • Kaarten zijn niet overdraagbaar en worden op naam uitgegeven.
  • Het is voor alle supporters verplicht om een mondkapje te dragen. Dit geldt vanaf het moment van aankomen bij de rij om naar binnen te gaan tot bij verlaten van het stadion;
  • Supporters kunnen elkaar koppelen in de Ticketshop om zo voor elkaar kaarten te kunnen bestellen. Gezinsleden en jongeren mogen naast elkaar zitten. Alle overige supporters dienen plaats te nemen op de toegewezen stoel
  • De vakken X1 t/m X4 zijn niet beschikbaar vanwege het zomerterras, terwijl de vakken Q, R, S, T en U slechts gedeeltelijk beschikbaar zijn.
  • Alle info en prijzen vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie. 

Coronamaatregelen
Feyenoord volgt continu en nauwlettend de ontwikkelingen rondom het coronavirus en volgt uiteraard de huidige richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Alle maatregelen en richtlijnen die gelden voor een bezoek aan De Kuip vind je hier.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login