Feyenoordinbeeld

Feyenoord kan wederom boete verwachten van UEFA

on

Feyenoord kan opnieuw een flinke boete verwachten van de UEFA. Aanleiding is een fakkel die Feyenoord-fans afstaken na het doelpunt van Nicolai Jörgensen tijdens het Europa League-duel met Zorya Luhansk (1-0 winst) van donderdagavond. Ook stonden er wederom fans op de trappen..

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Er zijn opnieuw meldingen gemaakt van het ‘niet vrij zijn’ van de trappen in De Kuip. Dit wordt door de Europese voetbalbond als zeer kwalijk beschouwd. De Rotterdamse grootmacht is vaker gewaarschuwd, maar donderdagavond gebeurde het dus opnieuw.

.

Feyenoord komt overigens wel weg met een opblaasbanaan die tijdens het Europese avondje omhoog gehouden werd. Volgens het AD wordt deze niet als racistisch beschouwd, zolang hij niet in de buurt van een donkere speler terecht komt.

.

Over de eventuele hoogte van de UEFA-boete wordt niets geschreven. Feyenoord kreeg na het Europa League-duel met Manchester United ook al een flinke bekeuring. Die bedroeg 13.000 euro, omdat fans op de trappen stonden en er vuurwerk werd afgestoken.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login