Feyenoordinbeeld

Nieuwkoop wil kans bij Feyenoord pakken

on

Bart Nieuwkoop uit Tholen wil dit jaar meer aan spelen toekomen bij Feyenoord. Vorig jaar maakte hij zijn debuut in de Eredivisie en speelde vijf wedstrijden. Dit jaar wil hij meer. “Mijn kans gaat komen en als die komt dan ga ik hem pakken.”

.

Feyenoord doet dit jaar mee in drie competities. Naast de competitie en het bekertoernooi speelt de club uit Rotterdam ook in de Europa League. “Er komen dit jaar heel veel wedstrijden aan. Soms wel twee duels per week en dan heb je gewoon meer dan elf spelers nodig.”

.

Drie punten

Feyenoord opent het seizoen aanstaande zondag in en tegen Groningen. “Dat is altijd een lastige wedstrijd, maar misschien is het in ons voordeel dat we dat duel meteen hebben. We zijn goed bezig. Ik heb er vertrouwen in dat we drie punten gaan pakken.” 

.

Prijs

Vorig jaar pakte Nieuwkoop met Feyenoord zijn eerste prijs: de KNVB-beker. Dit jaar hoopt hij weer een feestje te kunnen vieren op de Coolsingel. “Ik kan niet zeggen welke prijs we daar gaan vieren, maar we gaan vol voor een prijs. Vorig jaar heb ik dat feestje mee mogen maken en dat wil ik elk jaar.”
.

Bron: omroepzeeland .nl

.


Unable to play media720p

  • 720p
  • 480p
  • 360p
00:00 / 03:06

Embed video


Dimensions:
Reclame duurt nog: 03:06


Unable to play media720p

  • 720p
  • 480p
  • 360p
00:00 / 03:06

Embed video


Dimensions:
Reclame duurt nog: 03:06

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login