Feyenoordinbeeld

Kramer: ‘Ik geloof in mezelf en dan komt het wel goed’

on

Michiel Kramer was vorig seizoen de eerste spits van Feyenoord. Met de komst van Nicolai Jørgenson heeft Kramer er een geduchte concurrent bij. Toch blijft hij zelfverzekerd. “Ik ga gewoon mijn eigen dingetje doen en dan ben ik er van overtuigd dat ik ga spelen”, aldus Kramer tegenover RTV Rijnmond.

Over het aantrekken van de 25-jarige Deense aanvaller, die komend seizoen met rugnummer 9 speelt, is Kramer niet verbaasd. “Het is logisch, op het moment dat ik de enige spits ben in de selectie, zeker nadat Anass (Achahbar, red.) is vertrokken, dan weet je dat er een spits bijkomt. Voor mij was dat helemaal geen verrassing”, vertelt Kramer.

Kramer, die vorig seizoen veertien doelpunten in 30 eredivisiewedstrijden maakte, is er klaar voor om te strijden voor een basisplek. “Ik denk dat iedere speler beter wordt van concurrentie. Ik ook. Ik geloof in mezelf en dan komt het wel goed”, legt hij uit.

“Ik hoop natuurlijk dat de trainer voor mij kiest, maar dat ligt wel aan mezelf. Als ik loop te kloten zal ik waarschijnlijk niet spelen. Ik moet zorgen dat ik scherp ben, maar dat komt wel goed”, aldus Kramer.

De aanvaller werkt op dit moment een trainingskamp af met Feyenoord in Oostenrijk. De aanvaller is echter geen fan van de buitenlandse tripjes. “Ik ben liever thuis bij mijn gezin, in mijn eigen bed, waar ik gewoon mijn eigen dingetje heb. Ik snap dat de club hiervoor kiest maar het is niet echt mijn ding. Ik kan het wel begrijpen, alleen ik heb er een iets andere mening over, maar dat is ook niet erg. Ik ben er nu en we gaan er het beste van maken”, aldus Kramer.

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login