Nieuws

40 procent tv kijkers ontvangt Fox Sports nog niet

on

Twee op de vijf tv-kijkers weten nog niet of ze vanaf morgen de eredivisiewedstrijden live kunnen bekijken via Fox Sports Eredivisie. Gisteravond, uren voor de lancering van de nieuwe zender, had Fox een akkoord over de doorgifte met kabelmaatschappijen UPC en Ziggo en met satellietzender CanaalDigitaal. Daarmee is ongeveer 60 procent van de tv-kijkers gedekt.

Fox Sports vervangt vandaag Eredivisie Live, dat de afgelopen jaren de eredivisie rechtstreeks uitzond. KPN, de grootste partij die nog geen akkoord met Fox heeft, wilde gisteren niet ingaan op de vraag wat haar tv-kijkers vandaag op hun scherm zien als ze afstemmen op het voetbalkanaal. ‘We zijn nog in gesprek’, meer wilde een woordvoerder niet kwijt tegenover het AD. KPN stuurde haar abonnees vorige week al wel een e-mail dat KPN-kijkers voor hetzelfde maandbedrag vanaf 1 augustus naar Fox Sports kunnen kijken.

Jupiler League
De samenvattingen van de Jupiler League zijn vanaf de vierde speelronde te zien op het open kanaal van Fox. Die zender begint pas op 19 augustus met uitzenden. Nog niet bekend is waar en of de eerste drie speelronden te zien zijn. ‘Daar zijn we nog mee bezig’, aldus een woordvoerder van Fox. Elke speelronde zijn drie duels live te zien bij betaalkanaal Fox Sports Eredivisie.

Bron: Ad.nl

You must be logged in to post a comment Login