Nieuws

40.000 kaarten verkocht voor Feyenoord – Excelsior

on

Voor de benefietwedstrijd die Feyenoord aanstaande zondag in De Kuip speelt tegen Excelsior zijn al circa 40.000 kaarten verkocht. Dit betekent dat het duel in een zeer goed gevuld stadion zal worden gespeeld. Supporters die de wedstrijd willen bezoeken kunnen de komende dagen nog kaarten kopen. Seizoenkaarten zijn niet geldig tijdens deze wedstrijd.

Met de wedstrijd tussen Feyenoord en Excelsior wordt de aftrap verricht van het jubileumjaar van de Daniel den Hoed Stichting, die honderd jaar bestaat. De volledige opbrengst van het duel gaat naar kankeronderzoek in het Erasmus MC.

Kaarten zijn tot aan de wedstrijd verkrijgbaar via internet en Ticketbox. Alle kaarten kosten € 7,50 per stuk. Wil jij naar deze wedstrijd en daarmee de strijd tegen kanker steunen? Bestel dan je kaarten via www.feyenoord.nl/tickets. Feyenoord verwacht komende zondag grote drukte bij de loketten van Service & Tickets en raadt supporters om die reden aan om al voor zondag hun kaarten voor de wedstrijd te bestellen.

Feyenoord tegen Excelsior begint zondag om 14.30 uur.

Bron: Feyenoord.nl

20140103-150836.jpg

You must be logged in to post a comment Login