Feyenoordinbeeld

36-jarige Kuyt denkt nog twee á drie jaar bij Feyenoord te kunnen spelen

on

Dirk Kuyt denkt dat hij gerust nog twee á drie jaar – of misschien zelfs langer – het shirt van Feyenoord kan blijven dragen. Dat vertelt de inmiddels 36-jarige captain van de Rotterdammers in gesprek met sportmagazine Helden. .

“Mijn doel is om zo lang mogelijk op goed niveau te voetballen. Ik heb tot nu toe nog geen enkele training en wedstrijd gemist. Onlangs tijdens de lunch zei een jongere speler oprecht: je bent 36, respect dat je dat nog doet. Dat is altijd fijn om te horen. Maar voetbal is het leukste wat er is, zei ik tegen hem, dus het kost me geen moeite”, aldus Kuyt.

.

“Ik kijk niet uit naar de dag dat ik niet meer kan voetballen, weet dat die dag een keer gaat komen, maar ik doe er voor mezelf alles aan om dat moment zo lang mogelijk uit te stellen”, vervolgt de aanvaller, die vorig seizoen negentien competitiedoelpunten maakte namens Feyenoord. 

.

“Zo laat ik me in overleg met de club een dag voor elke wedstrijd thuis door mijn privémasseur behandelen. Dus wie weet speel ik over twee of drie jaar nog in de Eredivisie. Ik bekijk het van jaar tot jaar. Voor mij is het belangrijk wat mensen die dicht om me heen staan van me vinden.”

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login