Nieuws

Foto’s vrijdagtraining online

on

Het kan soms raar lopen in het voetbal, Lex Immers onder Ronald Koeman vaste kracht in de basis en nu op de tribune en Toornstra vaste kracht onder Rutten en nu op de bank en Simon Gustafson in de basis.
Simon Gustafson de jongeling die een schitterend debuut maakte en misschien wel juist net de missende schakel was op het middenveld. Hij straalde rust uit en dat is wat sommige spelers juist net niet hebben bij het begin van dit jaargang van de voetbal competitie. Dat het raar kan lopen zien we ook met Dirk Kuyt, door velen afgeschreven op de rechtsbuiten positie en tegen PEC Zwolle verrassend goed spelend, en 2 goals scoren.
Voetbal is maar een raar spelletje. Net zoals het loten van de KNVB beker. Op zich een prachtige loting Feyenoord-Ajax maar eigenlijk veel te vroeg. Zien wij dit als echte prijs, dan moeten wij ook deze wedstrijd winnen. Dat het kan toonde Feyenoord in de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Niet fantastisch maar wel op de goede weg. EINDELIJK ! Is wel eens mooi om op de tribune met meer rust een voetbal wedstrijdje te kijken. Laten we hopen dat de 2e ouverture tegen de Zwollenaren net zo goed gaat. Alleen is voetbal erg onvoorspelbaar, maar dat maakt het dan ook wel leuk.
DEEL 1 fotoreportage 

DEEL 2 fotoreportage 

Bron: Feyenoordtraining.nl
   
   

You must be logged in to post a comment Login