Nieuws

Fotoreportage maandagtraining online 

on

4 wedstrijden voor het einde van de competitie gaf Fred Rutten nog aan bij de vraag of we het wel gaan halen de 3e plaats, dat we ons geen zorgen moeten maken. Wedstrijden later is het een feit geworden spelen van play-off wedstrijden (met of zonder Fred Rutten) waar niemand op zit te wachten. De trainer die toen hij aangaf niet door te gaan bij Feyenoord zich door zijn spelersgroep gelijk in de steek gelaten moet hebben gevoeld, zie de laatste 5 wedstrijden. 

Spelers die mentale weerbaarheid ontberen. Allemaal erg aardige jongens hoor als we ze bij de training spreken maar daar zit ik als supporter niet op te wachten. Ik wil spelers zien die tot het gaatje gaan en spelen voor de club Feyenoord. We winnen met z’n allen en verliezen met z’n allen maar ik ben het verliezen en geen prijzen pakken meer dan beu. Te lang gaat het mis door verschillende oorzaken ! Transfer vrije spelers halen alleen als ze een echte meerwaarde hebben voor FEYENOORD. Daadkracht willen wij zien met een elftal dat er staat bij het begin. Het niet halen van de 3e plaats en Europees voetbal voelt als degraderen. 

We hebben Feyenoord in ons hart maar dit hart krijgt aardig wat te verduren de laatste tijd. I’m Feyenoord till I die maar daar wil ik nog wel even mee wachten al helpt onze club daar niet aan mee. 

Supporters sterkte voor deze moeilijke weken !

KLIK HIER VOOR DE FOTOREPORTAGE VAN DE EERSTE TRAINING O.L.V. GIO


Bron: Feyenoordtraining.nl

   

   

You must be logged in to post a comment Login