Nieuws

Hahn: ‘Ik zou de badjas nu weggooien’

on

Na de promotie van afgelopen seizoen met FC Dordrecht naar de eredivisie streed doelman Warner Hahn zondag wederom om grote belangen. De huurling van Feyenoord speelde met zijn club PEC Zwolle de bekerfinale tegen FC Groningen, maar in De Kuip ging Hahn met 2-0 onderuit door twee goals van Albert Rusnák.

“Dit is zuur. Wout Brama (medespeler, red.) vertelde vooraf dat een bekerfinale verliezen zuur is, maar dat het zo zuur zou zijn wist ik niet,” liet Hahn na afloop van de wedstrijd weten aan RTV Rijnmond. “Wat ik met die badjas ga doen? Dat weet ik niet. Nu zou ik hem weggooien, maar misschien leg ik hem over twee dagen ergens onderin een kast.”

Hahn speelde in het stadion van zijn eigenlijke werkgever Feyenoord. De Kuip was tot de nok toe gevuld. “Natuurlijk kan ik genieten van de sfeer. Die was geweldig, maar op het moment dat je 1-0 achterkomt dan is het gewoon kut. Verder kan ik er weinig over zeggen. We moeten nu weer met onze kop omhoog verder in de competitie en de play-offs.”

“Waar ik volgend seizoen keep? Ik heb aangegeven bij Feyenoord dat ik graag wedstrijden wil spelen. Of dat bij Feyenoord is of bij Zwolle is aan Feyenoord. Voorlopig speel ik nog vier wedstrijden voor Zwolle en daar moet ik het beste van maken,” aldus Hahn, die met zijn ploeg in de laatste competitiewedstrijd de Rotterdammers in eigen huis ontvangt.

Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login