Nieuws

Feyenoord Academy opnieuw genomineerd voor beste jeugdopleiding 

on

Feyenoord is ook dit seizoen genomineerd voor de Rinus Michels Award voor beste jeugdopleiding van Nederland. Deze prijs ging de afgelopen vijf jaar al naar Feyenoord Academy. De opleiding van Feyenoord maakt nu dus kans om deze prijs voor de zesde keer op rij in de wacht te slepen. Naast Feyenoord zijn ook de opleidingen van Ajax, AZ en PSV genomineerd.

Fred Rutten maakt kans op de Rinus Michels Award voor Trainer van het Jaar. Rutten is een van de vijf genomineerden voor deze eretitel. Ook Phillip Cocu (PSV), Ruud Brood (N.E.C.), Peter Bosz (Vitesse) en Ron Jans (PEC Zwolle) zijn genomineerd in deze categorie.

De winnaars van de Rinus Michels Awards worden op vrijdag 15 mei bekend gemaakt tijdens het Nederlands Trainerscongres in Zwolle. De Rinus Michels Award, genoemd naar de voetbaltrainer Rinus Michels, zijn prijzen die jaarlijks op initiatief van het vakblad De Voetbaltrainer worden uitgereikt. Het initiatief voor de prijs wordt door beide trainersbonden van Nederland, namelijk de CBV en de VVON, en de KNVB ondersteund. 

Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login