Nieuws

Rutten heeft goede hoop op rentree Kazim

on

Feyenoord-trainer Fred Rutten heeft goede hoop dat spits Colin Kazim-Richards op tijd fit is voor de kraker tegen PSV, zondag in De Kuip. De clubtopscorer van Feyenoord verscheen vandaag weer op het trainingsveld op Varkenoord, al werkte de aanvaller nog apart van de selectie zijn serie oefeningen af.

Als een negatieve reactie op de spiermassa in zijn bovenbeen uitblijft, gaat hij vrijdag tijdens de besloten groepstraining weer voluit. In dat geval is een rentree als basisspeler tegen PSV een zeer reële optie. De spits zelf wil graag de confrontatie met koploper PSV halen om op die manier in beeld te blijven voor de interland in de Arena tussen Oranje en Turkije. Dat EK-kwalificatieduel zou dan weer een beladen weerzien kunnen worden met zijn kwelgeest Jasper Cillessen, de keeper van Ajax waar hij dit seizoen al tweemaal frontaal mee botste.

Als Kazim-Richards het duel met PSV niet haalt, moet trainer Fred Rutten kiezen tussen Mitchell te Vrede, Anass Achahbar en Elvis Manu als alternatieven voor de spitspositie.

Buitenspeler Jean-Paul Boëtius is hersteld van zijn enkelblessure en klaar voor een rentree. Centrale verdediger Sven van Beek keert terug van een schorsing.

Bron; Ad.nl


You must be logged in to post a comment Login