Nieuws

‘Basacikoglu moet zijn draai nog zien te vinden’

on

Net als Bilal Basacikoglu maakt Daley Sinkgraven nog voordat hij twintiger is de overstap van sc Heerenveen naar een Nederlandse topclub. Jan de Jonge, voormalig hoofd jeugdopleiding van de Friese club, betwijfelt of de middenvelder al mee kan draaien bij Ajax.

Sinkgraven was nog maar net doorgebroken bij Heerenveen, toen Ajax hem vorige week voor bijna zeven miljoen euro wegplukte bij Heerenveen. De Jonge vindt het moeilijk om te zeggen of de middenvelder al klaar is voor een overstap naar de Amsterdamse topclub. “Neem nu die andere grote talenten van Heerenveen die de club onlangs hebben verlaten. Hakim Ziyech, ook een middenvelder, draait meteen mee met FC Twente”, vertelt hij aan Metro.

“Maar Bilal Basacikoglu moet zijn draai nog zien te vinden bij Feyenoord”, vervolgt de oud-coach van onder meer Heerenveen en De Graafschap. ”Dat ligt echt niet aan zijn kwaliteiten hoor, maar Bilal is een aanvaller. Die zijn afhankelijker van anderen.” Basacikoglu is bezig aan zijn eerste seizoen bij Feyenoord, maar moet het voornamelijk doen met invalbeurten.

Bron: voetbalprimeur.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login