Nieuws

Ruim 20.000 seizoenkaarten verlengd

on

Sinds woensdag 27 mei kunnen bestaande seizoenkaarthouders hun seizoenkaart verlengen. Inmiddels hebben na drie weken ruim 20.000 supporters hun seizoenkaart verlengd voor het seizoen 2020-2021.

De voorrangsperiode loopt nog tot en met aanstaande maandag 22 juni. Van de 20.000 verlengende seizoenkaarten hebben ruim 5600 seizoenkaarthouders gekozen voor de ‘full support’ optie, waarmee ze afzien van tegemoetkoming en de club een extra steuntje in de rug geven in deze moeilijke tijden.

Wil jij er straks ook als eerste bij zijn wanneer we weer met publiek mogen spelen? Verleng dan nu jouw seizoenkaart(en) in de online Ticketshop en steun de club! Op Feyenoord.nl vind je een teller die precies en actueel aangeeft hoeveel seizoenkaarten er al zijn verlengd.

Aanvullend een aantal algemene punten over het verlengen of aanvragen van een seizoenkaart:

  • Het is voor supporters mogelijk om gespreid te betalen d.m.v. automatisch incasso, in twee of vier termijnen. Incassomomenten zijn 30 juni, 31 juli, 31 augustus en 30 september.
  • Seizoenkaarthouders kunnen hun stoel een-op-een verlengen, verplaatsen en ook bijkopen tijdens een voorrangsperiode die loopt t/m maandag 22 juni. Alle informatie over de verschillende fases vind je hier.
  • Klik hier voor alle overige informatie over een seizoenkaart 2020-2021.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login